4.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice ( měkká vazba )
- Poslední kusy lze odebrat pouze na vybraných prodejnách
- Doručení Doručení domů není možné
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
208 Kč s DPH
Běžně 219 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna… Přejít na celý popis
Nový děsivý případ v sérii Detektiv Joona Linna. Lars Kepler je zpátky! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská výroba II
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Technologie v kostce
-
Stolničení
-
Nové stolničení v kostce
-
Receptury studených pokrmů
-
Cukrářská technologie
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Občanská nauka pro střední odborné školy
-
Cukrářská výroba I
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Cukrářská výroba III
-
Občanská nauka pro střední odborná učiliště
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi
- Nakladatel
- Parta
- Rozměr
- 210 x 297 x 7
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 92
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7320-152-4
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.05.2013
- ean
- 9788073201524
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE