4.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 9. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
313 Kč s DPH
Běžně 330 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin. Kapitoly v knize: Potravinářská prvovýroba a výroba Složení a vlastnosti poživatin Nauka o výživě Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Jsou zákeřní, nebezpeční, nemorální. Vyplatí se proti nim bojovat, když je v sázce úplně všechno? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská technologie
-
Cukrářská výroba III
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU 1.díl
-
Stolničení
-
Technologie I - Pro UO Kadeřník
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Matematika 3 pro střední odborná učiliště
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Občanská nauka pro střední odborná učiliště
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Matematika 4 pro střední odborná učiliště
-
Technologie v kostce
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Občanská nauka pro střední odborné školy
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin.
Kapitoly v knize:
- Potravinářská prvovýroba a výroba
- Složení a vlastnosti poživatin
- Nauka o výživě
- Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování potravin. Skladování a konzervování potravin
- Cukry a ostatní sladidla
- Obiloviny
- Škroby
- Vejce
- Mléko a mléčné výrobky
- Tuky
- Ovoce a ovocné výrobky
- Jádroviny a olejnatá semena
- Kakao a čokoláda
- Pochutiny
- Nápoje
- Želírovací látky
- Kypřicí prostředky
- Surovinové směsi a přípravky
- Přídatné látky
- Obalové materiály
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 168 x 242 x 21
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 214
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7333-108-5
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.09.2014
- ean
- 9788073331085
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad