4.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pátek 8. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
313 Kč s DPH
Běžně 330 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním… Přejít na celý popis
Nový knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače od Martina Moravce vás zavede do nejtemnějších zákoutí zločinu. Adam Dolník, který školil agenty FBI i Scotland Yardu, vás provede světem, kde jde o lidské životy! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská výroba II
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská technologie
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Stroje a zařízení
-
Cukrářská výroba I
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Ekonomika pro střední odborná učiliště 1.díl
-
Technologie přípravy pokrmů 3
-
Technologie I
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 5
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Technologie přípravy pokrmů 4
-
Technologie v kostce
-
Písemná a elektronická komunikace 1 - desetiprstová hmatová metoda
-
Technologie přípravy pokrmů 2
-
Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Čeština pro učební obory SOU, učebnice
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Restaurace a host
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 172 x 246 x 13
- datum dotisku
- 22.08.2024
- ean
- 9788073331399
- Počet stran
- 200
- Vydání
- 5
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.09.2019
- isbn
- 978-80-7333-139-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE