4.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice
- Produkt je vyprodaný.
Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a… Přejít na celý popis
-
313 Kč s DPH Skladem
Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská výroba II
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Cukrářská technologie
-
Cukrářská výroba I
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Receptury studených pokrmů
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Technologie v kostce
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Ekonomika pro SOU 3.díl - Kuchař, číšník
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Technologie III pro 3. ročník UO Kadeřník
-
Stolničení
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Čítanka pro učební obory SOU, učebnice
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Komunikace v českém jazyce pro SŠ - Učebnice
-
Restaurace a host
Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 148 x 210 x 10
- datum dotisku
- 18.05.2020
- ean
- 9788073330996
- Počet stran
- 188
- Vydání
- 4
- jazyk
- čeština
- Vazba
- Knihy - paperback
- datum vydání
- 1.10.2013
- isbn
- 978-80-7333-099-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE