5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba491 Kč
Běžně 549 Kč
Kniha
223 Kč s DPH
Běžně 249 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená… Přejít na celý popis
Veselé příběhy na dobrou noc od Patrika Hartla již v prodeji Více informací
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Ingrid registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
očekávala jsem od knihy více praktických návodů, obsahuje pouze obecné informace a pár rad jak co dělat. ale jinak jsem spokojená
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.