0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 9. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
375 Kč s DPH
Běžně 395 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i… Přejít na celý popis
Knížka patří pod stromeček! Vyberte si z velkých obrazových publikací a dětských knih za skvělé ceny! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská výroba I
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská výroba II
-
Cukrářská výroba III
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Technologie I - Pro UO Kadeřník
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU 1.díl
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Matematika 3 pro střední odborná učiliště
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Technologie v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Matematika 4 pro střední odborná učiliště
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Stolničení
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Občanská nauka pro střední odborná učiliště
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 187 x 276 x 31
- datum dotisku
- 7.10.2024
- ean
- 9788090409316
- Počet stran
- 286
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- Knihy - vázané
- datum vydání
- 1.05.2013
- isbn
- 978-80-904093-1-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Radka Škrabanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kniha je opravdu skvělá a můžu vřele doporučit všem kdo miluje CUKRÁŘSKÉ ŘEMESLO.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad