0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 9. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
375 Kč s DPH
Běžně 395 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní… Přejít na celý popis
Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská výroba I
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská výroba II
-
Cukrářská výroba III
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Stroje a zařízení
-
Technologie I
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU 1.díl
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Matematika 3 pro střední odborná učiliště
-
Ekonomika pro střední odborná učiliště 1.díl
-
Technologie v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 5
-
Matematika 4 pro střední odborná učiliště
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Stolničení
-
Technologie přípravy pokrmů 4
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Občanská nauka pro střední odborná učiliště
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 189 x 277 x 30
- datum dotisku
- 7.10.2024
- ean
- 9788090409316
- Počet stran
- 286
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.05.2013
- isbn
- 978-80-904093-1-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Radka Škrabanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kniha je opravdu skvělá a můžu vřele doporučit všem kdo miluje CUKRÁŘSKÉ ŘEMESLO.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad