5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
313 Kč s DPH
Běžně 330 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Páté, přepracované vydáníUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby,… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Knížka patří pod stromeček! Vyberte si z velkých obrazových publikací a dětských knih za skvělé ceny! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská technologie
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská výroba III
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Receptury studených pokrmů
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Stolničení
-
Opravárenství a diagnostika II
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Technologie v kostce
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Technologie II - Pro UO Kadeřník
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Restaurace a host
Páté, přepracované vydáníUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 168 x 244 x 13
- datum dotisku
- 11.09.2024
- ean
- 9788073331382
- Počet stran
- 200
- Vydání
- 5
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.09.2019
- isbn
- 978-80-7333-138-2
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Ilona registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Učebnice je fajn, pěkně strukturovaná, přehledná jen bych uvítala více a navíc barevných obrázků.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE