Cukrářská výroba II
Cukrářská výroba II - František Kadlec,Ludvík Bláha,Věra Conková Nedostupné

Učebnice ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Friluftsliv

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1499 Kč dárek zdarma v hodnotě 448 Kč

Friluftsliv

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám… Přejít na celý popis

Související produkty

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.

Sdílet

Nakladatel
Informatorium
Rozměr
144 x 205 x 10
datum vydání
1.10.2013
isbn
978-80-7333-098-9
Počet stran
184
Hmotnost
244 g
datum dotisku
8.08.2019
ean
9788073330989
Vazba
měkká vazba
Vydání
4
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Ilona registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Učebnice je fajn, pěkně strukturovaná, přehledná jen bych uvítala více a navíc barevných obrázků.

    Přečíst více
Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 242 Kč Nápověda