0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pátek 7. 3. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
180 Kč s DPH
Běžně 190 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu… Přejít na celý popis
Divoké kopce a zlaté pláže Ibizy, naděje a síla nových začátků!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
- Nakladatel
- Fortuna
- Rozměr
- 206 x 295 x 8
- datum dotisku
- 14.11.2024
- ean
- 9788071689126
- Počet stran
- 88
- Vydání
- 3
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.06.2010
- isbn
- 978-80-7168-912-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.