0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
595 Kč s DPH
Běžně 665 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je… Přejít na celý popis
-
565 Kč s DPH Skladem (vybrané prodejny)
Jsou zákeřní, nebezpeční, nemorální. Vyplatí se proti nim bojovat, když je v sázce úplně všechno? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Pohostinství & gastronomie 1
-
Stolničení
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Technologie v kostce
-
Nové stolničení v kostce
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Cukrářská technologie
-
Cukrářská výroba II
-
Ekonomika pro SOU a SOŠ
-
Výživa v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Cukrářská výroba I
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Restaurace a host
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Cukrářská výroba III
Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.
Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol.
Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury.
Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího.
Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.
Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.
Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.
- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 194 x 285 x 50
- datum vydání
- 30.10.2024
- ean
- 9788090838611
- Počet stran
- 592
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 9
- isbn
- 978-80-908386-1-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
nejlepší základní receptury - klasika
Přečíst více -
Ladislav Kováč registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Asi love vydání taky perfektní jiný obal než původní kniha
Přečíst více -
Ladislav Kováč registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Skvela kuchařka vhodná velmoci pro školy v oblasti gastronomie
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE