0.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 26. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
595 Kč s DPH
Běžně 665 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je… Přejít na celý popis
-
565 Kč s DPH Skladem (vybrané prodejny)
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Stolničení
-
Pohostinství & gastronomie 1
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Nové stolničení v kostce
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Cukrářská výroba I
-
Cukrářská technologie
-
Technologie v kostce
-
Ekonomika pro SOU a SOŠ
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Cukrářská výroba II
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Cukrářská výroba III
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Restaurace a host
-
Suroviny pro UO Cukrář
Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.
Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol.
Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury.
Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího.
Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.
Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.
Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.
- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 194 x 285 x 50
- datum vydání
- 30.10.2024
- ean
- 9788090838611
- Počet stran
- 592
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 9
- isbn
- 978-80-908386-1-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
nejlepší základní receptury - klasika
Přečíst více -
Ladislav Kováč registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Asi love vydání taky perfektní jiný obal než původní kniha
Přečíst více -
Ladislav Kováč registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Skvela kuchařka vhodná velmoci pro školy v oblasti gastronomie
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE